I DITT EVENT

Har du ett evenemang eller festival på gång som du vill göra extra speciell?

Varför inte inkludera en svindlande show, workshops för barnen eller kanske ett föredrag? Hör av dig till oss!

Spela videoklipp
Asset 19

SHOW

Våra inspirerande föreställningar kan passa in perfekt i ditt event! Vi planerar tillsammans med dig och anpassar föreställningar efter dina behov och lokal. Vi har kompetens i olika cirkustekniker och sång, men vår specialitet är luftakrobatik!

Asset 21

WORKSHOPS

Finns det barn i publiken? Tänk på att de älskar att prova på lite själva. Vi hjälper er med det! 

Barnen kan få pröva en mängd olika cirkustekniker som styltor, jonglering, lindans eller kanske luftakrobatik.

 

FÖRELÄSNING

Vill du inspirera din arbetsgrupp?

Cirkus Uniks innovativa affärsmodell har uppmärksammats och erhållit stöd av bland andra Reach for Change och Brewhouse.

Elin har arbetat med socialt entreprenörskap och kultur i mer än 20 år i Brasilien och Sverige. I Cirkus Unik har Elin med sitt team utvecklat olika pedagogiska metoder med fokus på att öka självkänsla, samarbete och inkludering.

Vi kan anpassa föreläsningen till ditt event, kontakta oss gärna!

Bild: Johanna Herbst

Asset 22

KOMPETENSUTVECKLING

Arbetar du i en verksamhet för barn?

Cirkus Unik har utvecklat en speciell pedagogik med inriktning på att öka barns självkänsla, samarbete och inkludering, med en egen innovativ metod för mätning av social påverkan. 

Cirkus Unik har under alla dessa år samlat mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av. 

Deltagare kan vara med i teoretiska och/eller praktiska övningar.

Vi anpassar till dina behov, kontakta oss gärna!

VÅRA KUNDER

Göteborgs Stad

Sedan starten har Göteborgs Stad varit vår absolut största kund med vilken vi utvecklat ett samarbete och erbjudit shows och workshops i parker och Kulturhus över hela staden samt vid olika invigningar och festivaler i många stadsdelar i Göteborg.

Frölunda Kulturhus

Sedan vår start, en aktiv samarbetspartner i arrangerandet av shows, som Drömfångare och Dare 2 Be!, workshops i Positivparken under loven samt stora avslutningar i den mysiga aulan för vårt projekt Cirkusstafetten 2018 och 2019 .

Lerums Kommun

Med Lerums Kommun har vi samarbetat i olika festivaler med shows, som Drömfångare och Dare 2 Be!, samt gratis workshops för barnen. Barnfestivalen 2019 var ett väldigt lyckat event som samlade ca. 10.000 deltagare!

Gothenburg Culture Festival

Cirkus Unik brinner för denna festival då vi delar samma värderingar som tillgänglighet, hållbarhet och mångfald. Våra årliga workshops är alltid välbesökta och år 2016 organiserade vi dessutom det Internationella Cirkusprogrammet.

Svenska Mässan

En underbar arena för olika event som Cirkus Unik deltagit i. Stora event där Göteborgs Stad stått som värd som tex BRÅs (Brottsförebyggande rådet) stora konferens 2019. En gång delade vi tom scen med Göteborgs borgmästare.

BRÅ – Brottsförebyggande Rådet

År 2019 uppträdde Cirkus Uniks artister tillsammans med barnartister från våra cirkusgrupper inför 550 gäster på en konferens som anordnades av Brottsförebyggande rådet (BRÅ) och Social Resursförvaltning från Göteborgs Stad.

Kungsbacka Kommun

Under Urban Summer Festival 2019 uppträdde Cirkus Unik med föreställningen Drömfångare samt hade workshops med många barn ute på gräsmattan i fina Teaterparken!

GöteborgsLokaler

Cirkus Unik har under många år varit med på olika festivaler och event tillsammans med Göteborgslokaler. Vi har erbjudit föreställningar i kombination med workshops för barnen under sommarloven på många av stadens torg.

Sommarunderhållningen

Sedan starten har Cirkus Unik samarbetat med Sommarunderhållningen, Kulturförvaltningen. Vi har erbjudit Sista Minuten Resan, Hand i Hand och Drömfångare, alltid i kombination med workshops för barnen.

Betlehemskyrkan

Vi har fått äran att vara med i Betlehemskyrkans event flera gånger, som 2019 med våra barnartister i En hyllning till Eva Dahlgrens Musik och 2017 då Jailton uppträdde som clown i en soloföreställning i Konsert för Fred med El Sistema.

JONK! Scenkonst

Sedan vår start har vi uppträtt i olika sammanhang med JONK! Vi hade vår premiär med Sista minuten resa 2015 i Jönköping Festival under en luftballong och sedan dess har vi bidragit med olika föreställningar i festivaler och under sommarlov.

Domkyrkan

År 2017 fick vi äran att uppträda i Göteborgs Domkyrka vid det stora årliga mötet för Sveriges biskopar. Jailton, Elin och några barn från cirkusskolan gjorde en uppskattad cirkusuppvisning för mer än 800 personer.

Göteborg & Co

Sommaren 2017 samarbetade vi på det stora eventet Volvo Ocean Race för att tillsammans locka barnen från hela Göteborg! Det resulterade i ett väldigt lyckat event med många barn som deltog i våra workshops!