Samarbete med GöteborgsOperan

Cirkus Unik har startat ett spännande samarbete med Operan! Samarbetet har som syfte att inspirera, utbyta erfarenheter och tillgängliggöra konst för barn och unga.

V har varit på besök på GöteborgsOperan. Detta markerar starten på samarbetet som vi har med projektet  Skapa hos Operan. Barnen fick, i ett första moment, besöka Operans kulisser med unga ambassadörer och en expertvärdinna. Det var många nyfikna barn som ställde väldigt många frågor.

Sedan kom Operan på besök hos oss! 6 st från teamet plus ett filmteam registrerade det oförglömliga mötet mellan de professionella dansarna och våra unga talanger! Barnen visade och lärde ut en del cirkustekniker och de tyckte det var superkul!

Som nästa del i det fina samarbetet var Cirkus Uniks elever i Fördjupningsgruppen på besök hos Göteborgsoperans danskompani. Den här gången var det barnens tur att testa att dansa tillsammans fantastiska Ján. Det var både utmanande och roligt!

Fortsättningsvis kommer barnen även att titta på repetitioner och föreställningar. Vi känner oss lyckligt lottade att kunna ge den chansen till barnen i så tidig ålder bli inspirerade av dessa så proffsiga dansare och välskapade verk.
Riktigt lyckad start på samarbetet!. Vi ser fram emot fortsättningen!

Nu kan ni också se glimtar från allt detta i den fina filmen som Operan gjort här nedan!

DELA:
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Arkiv