WORKSHOPS

Barn utvecklas när de utmanar sig själva i en glädjefylld upplevelse. Under skollov erbjuder vi workshops med spännande cirkustekniker, som framförallt utvecklar mod och självkänsla. Via en meningsfull och rolig sysselsättning hoppas vi  väcka dolda talanger och en önskan om en rikare fritidssysselsättning. 

När barnen bär med sig en känsla av att ha lyckats med något de inte trodde sig klara– då är vi nöjda!

1000
Antal barn 2019
0
Antal workshops

Målgrupp

Barn mellan 6 – 12 år

Cirkustekniker

Akrobatik, pyramider, gå på lina och styltor, jonglering och luftakrobatik!

Lokal

Vi är flexibla: Inomhus eller utomhus.

Instruktörer

2-3 instruktörer beroende på antalet deltagare

Tid

Vi är flexibla och kan ha en workshop på max 3 timmar. Vanligast är 90 minuter

Boka

Kan även bokas i samband med en show

NÄSTA WORKSHOP

Workshops med Cirkus Unik

Vår idé är att arbeta med nycirkus för att skapa en kul sysselsättning, som framförallt utvecklar gruppsamarbete, mod och självförtroende. Det finns en plats för alla inom cirkus! Om du…

VÅRA KUNDER

Göteborgs Stad

Sedan starten har Göteborgs Stad varit vår absolut största kund med vilken vi utvecklat ett samarbete och erbjudit shows och workshops i parker och Kulturhus över hela staden samt vid olika invigningar och festivaler i många stadsdelar i Göteborg.

Världskulturmuseet

En fantastisk partner med många gemensamma värderingar. Tillsammans har vi anordnat Bebiscirkus på hösten och vintern, Cirkuskalaset för alla våra cirkuselever och cirkusshow för alla museets besökare på våren samt sommar workshops.

Frölunda Kulturhus

Sedan vår start, en aktiv samarbetspartner i arrangerandet av shows, som Drömfångare och Dare 2 Be!, workshops i Positivparken under loven samt stora avslutningar i den mysiga aulan för vårt projekt Cirkusstafetten 2018 och 2019 .

Lerums Kommun

Med Lerums Kommun har vi samarbetat i olika festivaler med shows, som Drömfångare och Dare 2 Be!, samt gratis workshops för barnen. Barnfestivalen 2019 var ett väldigt lyckat event som samlade ca. 10.000 deltagare!

Gothenburg Culture Festival

Cirkus Unik brinner för denna festival då vi delar samma värderingar som tillgänglighet, hållbarhet och mångfald. Våra årliga workshops är alltid välbesökta och år 2016 organiserade vi dessutom det Internationella Cirkusprogrammet.

Alingsås Kommun

Cirkus Unik fick under 2018- 19 den stora möjligheten att ha ett samarbete med Alingsås kommun via Skapande Skola. Vi lärde ut cirkustekniker i skolorna och gav också flera workshops på trevliga Alingsås Kulturhus.

Kungsbacka Kommun

Under Urban Summer Festival 2019 uppträdde Cirkus Unik med föreställningen Drömfångare samt hade workshops med många barn ute på gräsmattan i fina Teaterparken!

GöteborgsLokaler

Cirkus Unik har under många år varit med på olika festivaler och event tillsammans med Göteborgslokaler. Vi har erbjudit föreställningar i kombination med workshops för barnen under sommarloven på många av stadens torg.

Sommarunderhållningen

Sedan starten har Cirkus Unik samarbetat med Sommarunderhållningen, Kulturförvaltningen. Vi har erbjudit Sista Minuten Resan, Hand i Hand och Drömfångare, alltid i kombination med workshops för barnen.

Stenungsunds kommun

Det fina samarbetet startade med workshops under våren och sommaren 2018. Ni kunde också se oss i vackra Kulturhusparken där vi uppträdde med vår show Drömfångare samt höll i workshops för peppade barn under sommaren 2019!

Göteborg & Co

Sommaren 2017 samarbetade vi på det stora eventet Volvo Ocean Race för att tillsammans locka barnen från hela Göteborg! Det resulterade i ett väldigt lyckat event med många barn som deltog i våra workshops!